Saturday, 11 February 2012

Cuti yg memBosankan

Assalamualaikum...mmg dah sgt tak update sory takda mood nk update...hehehe
akhirnya aku sudah lepas SPM dan kini aku cuti lbih kurang 4 bulan kot..
bosan gila dok umah...dah la tak sekolah
hurm...rindu dgn kwn2 dgn cikgu2
tiap hari keja aku makan,tido pastu keluar ronda
ada kwn yg lain rmia yg keja tp aku tak krana ada sbb tertentu
tu ja lah aku nk cerita
bye2..............!!

Thursday, 5 January 2012

Yyeaa!! Aku dah lulus Lesen kereta

Harini iaitu hari khamis bersamaan 5/1/2012 aku bangun awal sebab ada ujian JPJ untuk kereta...huhuhu  aku mmg nervous gila......pagi tadi aku siap2 pastu terus pegi ke tempat memandu kt BAtu kawaN , penang....hehehe orang punya la rmai....pastu aku pegi kt papan kenyataan pastu cari nombor giliran ujian...wahh!! aku dpat no 18 drpd 90 org...awai tuh...time tuh mmg aku ketaq sgt2....lepas dh siap daftar aku terus masok bilik 4 untuk dengar taklimat...masok jer dlm bilik tuh...aku tgok penuh org..aku pon dduk kt kerusi yg kosong lgi...lepas dk habes kami rmai2 keluar pegi tggu giliran ujian...time JPJ tuh pggil jer aku sruh masok dlm kereta..fuh mmg takut gila....first skali aku kna buat mendaki bukit....alhamdulillah...aku dh lepas bukit,parking dgn 3 penjuru....time tu tggu pggil utk pegi jalan raya pulak...

Tggu pnya tggu..akhirnya nama aku dh kna pggil....aku pon nmpak
JPJ tuh masok kereta tggu aku...gila siot muka pnya la garang..x senyum langsung..dh la pkai cermin mata hitam....aku pon bwk la kereta mcm penah aku blajar.....tp aku jgak aku tersilap dgn tersilap bg isyarat...tapi akhirnya JPJ tuh bg lulus jgak walaupun garang..yahooo!! 

tengok slip keputusan nie....aku dh lulus 2 bahagian...x lame lgi siap la lesen   ^_^